«

»

Oct 28

Print this Post

Zahara “La pareja tóxica” el 30 de Desembre a l’Auditori Axa

La parella Tòxica és la nova carta de presentació de l’excepcional cantant Zahara. Una autèntica revelació del pop que des de 2005 no ha fet més que recollir èxits. I és que aquest estil tan propi, tan atractiu i tan palpable la converteixen en una autèntica reina del gènere. I en directe, encara és millor.

Zahara ha viscut una autèntica metamorfosi amb La pareja tóxica, el seu tercer disc, publicat a finals de l’any passat. Una mena d’alliberament per a una artista que desprèn música pels quatre costats.

Després d’autoeditar el seu primer disc (Dia 913) el 2005, i gràcies a la gran acollida a Internet (on és una de les artistes més seguides), Zahara va publicar La fabulosa historia … el 2009, el disc que la va donar a conèixer i que la va situar com una de les compositores pop amb més talent del país.

Produït per Carlos Jean i Ricky Falkner, el disc li va suposar a Zahara el premi de Autora Revelació en els Premis de la Música de 2010, així com ser la sintonia de la Volta Ciclista a Espanya amb la cançó Merezco.

L’any passat, Zahara va tornar amb La pareja tóxica (Music Bus), un disc on s’allibera per fi de qualsevol lligam i es confirma com una de les millors artistes del país, amb cançons que emocionen, que arriben, que es poden tocar. Pop, però del de veritat, que en directe prèn una nova dimensió gràcies al lliurament i la passió amb la qual Zahara tenyeix cadascun dels seus concerts. Aquest és, sens dubte, el seu any.

Permanent link to this article: http://www.sin-palabras.com/zahara-la-pareja-toxica-auditori-axa/